31 augustus 2006 – Blackboard Building Blocks ruildag

Op donderdag 31 augustus organiseert Avans Hogeschool een ruilbeurs voor Blackboard building blocks. Hieronder de uitnodiging van Eky Fioole (ey.fioole at avans.nl):

Om tegemoet te komen aan de vraag om een aantal in eigen beheer ontwikkelde Blackboard Buildingblocks ter beschikking te stellen en eventueel uit te kunnen wisselen, hebben we er binnen Avans Hogeschool voor gekozen om op donderdag 31 augustus aanstaande tussen 11.00 en 15.00 uur (uiterlijk) een Bb BB-‘ruilbeurs’ te organiseren. Deze bijeenkomst wordt georganiseerd in het hoofdgebouw van Avans Hogeschool te Breda.

Op deze dag worden de zelf ontwikkelde Bb BB gedemonstreerd en kan toegelicht worden onder welke randvoorwaarden een dergelijke building block draait.

Mocht je willen deelnemen aan deze dag (of een collega), stuur me dan voor maandag 28 augustus even een mailtje met je gegevens.
Mocht je ook een Bb BB willen laten zien, geef dit dan even aan evenals de tijd die je hiervoor nodig denkt te hebben. Ik neem het dan op in het programma.

Deelname aan de dag is gratis en Avans zorgt voor een lunch.