Bijeenkomst Bb en SURFdiensten tijdens Bb World Europe 2007

27 februari 15.00 uur

Speciaal voor de Nederlandse en Vlaamse delegatie organiseren Blackboard en SURFdiensten tijdens Bb World Europe 2007 een informatieve bijeenkomst. Die sessie is dé plek om direct met Blackboard-vertegenwoordigers van gedachten te wisselen.

Naast de mogelijkheid om de nodige feedback te geven op de praktijk van het werken met Blackboard, zal ook worden ingegaan op de samenwerking met SURFdiensten. Speciale aandacht wordt besteed aan de nieuwe meerjarige overeenkomst die Blackboard en SURFdiensten dit voorjaar hopen af te sluiten. Naast een toelichting op de opzet van het nieuwe contract zal men ook het licht laten schijnen op de procedures en planning voor de komende tijd.

U kunt zich voor deze sessie opgeven via Pim Slot, Unitmanager Licensing bij SURFdiensten (slot@surfdiensten.nl).

Genoemde datum en tijd onder voorbehoud. Bevestiging van de preciese tijd en locatie zal de deelnemers z.s.m. worden toegestuurd.

Update 21/02:
De locatie van de bijeenkomst is bekend:

Datum: dinsdag 27 februari om 15.00 uur
Locatie: Mezzanine Area