Building Block Ruilbeurs 29-03-2007


Donderdag 29 maart
vindt van 11 tot 15 uur bij de Politieacademie de Building Block Ruilbeurs plaats. Op deze ruilbeurs zullen de universiteiten Leiden en Groningen, de hogeschool Avans en de Politieacademie laten zien welke functionaliteit zij ter aanvulling op Blackboard hebben ontwikkeld. Tevens zal er aandacht besteed worden aan de Blackboard Building Blocks eXchange Community, een initiatief van Leiden, ROC Midden Nederland, Delft en Avans. Het doel van zowel de ruilbeurs als de community is om building blocks uit te wisselen, ideeën te verzamelen en samenwerkingsverbanden op te zetten.

Wil je de Building Block Ruilbeurs bijwonen en heb je niet gereageerd op de vooraankondiging, stuur dan een mail naar fabienne.van.daalen [a] politieacademie.nl. Je ontvangt dan het programma en een routebeschrijving.